12. jan. 2019
Af af Laura Dalgård Hansen

Stor hæder til Årgang 0 ved award-show: Derfor blev Stephanie rørt

Rachel Ellebye og Stephanie van der Watt.
Rachel Ellebye og Stephanie van der Watt.
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Stephanie kunne ikke holde tårerne tilbage, da hun og Rachel gik på scenen til ”Reality Awards 2019” for at modtage årets hæderspris.

Stephanie og Rachel fra ”Årgang 0” så frem til en hyggelig aften ved Reality Awards, men inden aftenen begyndte, havde de ingen ide om, hvad den ville komme til at bringe.

”Årgang 0” stod nemlig for aftenens store overraskelse, da dokumentarserien blev hyldet med årets ærespris. En pris, der kom helt bag på Rachel og Stephanie, der var på scenen for at modtage hæderen.

- Jeg vidste det over hovedet ikke. På scenen begyndte de at snakke om, at man havde fulgt programmet i 18 år, og så kiggede mig og Rachel på hinanden: Det er faktisk os, de snakker om, fortæller en meget rørt Stephanie til BILLED-BLADET kort tid efter prisoverrækkelsen.

Hun var med god grund utrolig glad for hæderen, og det var også grunden til, at hun ikke kunne holde tårerne tilbage.

- Det betyder så meget, for så ved man, at det man gør er værdsat. At det betyder noget, og at det ikke er spild af tid, forklarede Stephanie, der har været en del af dokumentarserien, lige siden hun blev født i 2000.

Rachel og Stephanie modtog på vegne af hele ”Årgang 0”-holdet prisen knap to uger før, at den sidste sæson af dokumentarserien bliver sendt på TV 2.

Man kan se første afsnit den 22. januar.

Læs mere om: