2. sep. 2021
Af Karina Didriksen

Stor nyhed fra Christian Degn

Christian Degn.
Christian Degn.
Foto: Hanne Juul
TV 2-værten Christian Degn jubler over, at det tv-program, han har lavet med sin far, nu indtager verden.

Sidste år vandt Christian Degn og hans far, Jens, seernes hjerter med TV 2-programmet ”Alt det min far ikke har lært mig”, og nu deler TV 2-værten en stor nyhed.

- Min far og hele reservatet indtager verden, skriver Christian Degn i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at dele, og fortsætter:

- Tv-serien “Alt det min far ikke har lært mig” er simpelthen solgt til Polen - og 9 programmer er nu i produktion. Og snart starter produktionen også i Norge, og i Holland er de ved at finde den hollandske Jens Degn og søn.

Det er vildt

42-årige Christian Degn er stolt og beæret over, at tv-programmet har vakt interesse i udlandet.

- Det er ret sjældent, at danske tv-opfindelser bliver en eksportvare. Så jeg niver mig selv lidt i armen. Tænk, at den idé jeg og tre kolleger fik i en kælder på Christianshavn for to år siden, nu spreder sig ud i verden, skriver han på Instagram og tilføjer:

- Det er vildt for mig. Men familiekærlighed og godt naboskab er åbenbart universelle værdier, som resten af verden også går op i.

TV 2-værten og hans far er i fuld gang med at optage en ny sæson af ”Alt det min far ikke har lært mig”, som seerne kan glæde sig til at se.

Læs mere om: