Super skuffet Karina Frimodt

Karina Frimodt og Uffe Holm som nummer 2 i \
Karina Frimodt og Uffe Holm som nummer 2 i "Vild med dans 2013"
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Bag en på ydersiden nonchalant Uffe Holm stod en dybt skuffet Karina Frimodt, da det var klart, at parret havde tabt finalen i ”Vild med dans”.

Hvis Uffe Holm var det mindste skuffet over ikke at vinde finalen i ”Vild med dans” 2013, så viste han det ikke.

- Karina er tidligere kun nået halvvejs, og jeg havde fra starten lovet hende, at vi skulle nå længere. Nu er vi i finalen, og nu SKAL vi vinde, lød det fra Uffe Holm, da han var ude bagved hos Claus Elming.

Men efter showet synes Uffe Holm ikke det var vigtigt at vinde.

- Jeg har det godt. Jeg er ikke skuffet.  Jeg er glad og stolt. Jeg meldte mig ikke til det her for at vinde. Jeg har lært at danse, og jeg kom i finalen. Det er vigtigt at forstå, det her er TV. Filippinerne er på røven, der er folk, der sulter, lød Uffe Holms reaktion på finale-nederlaget.

Bag Uffe Holm, stod en smilende, men meget stille Karina Frimodt på det konfetti-glatte dansegulv.

-Jeg er meget stolt og glad over, vi nåede helt til finalen, men jo, selvfølgelig er jeg skuffet. Når man er så tæt på, vil man jo rigtig gerne vinde, så lige nu er jeg meget skuffet. Men jeg er også taknemmelig for alle de mange stemmer, vi har fået og alle dem, der har støttet os. Tak for det!, lød det fra altid søde og imødekommende Karina Frimodt, der kan trøste sig med, at hun – i modsætning til Uffe Holm – har vinderchancen igen næste år.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden