24. nov. 2019
Af Helle Skram de Fries

Suzanne Bjerrehuus: Rørende at se min lille Oscar kæmpe så flot

Suzanne Bjerrehuus og Oscar Bjerrehuus.
Suzanne Bjerrehuus og Oscar Bjerrehuus.
Foto: Hanne Juul
Oscar Bjerrehuus´ farmor er rørt og stolt over hans flotte indsats i Vild med dans.
Der er absolut ingen skuffelse hos farmor Suzanne over, at barnebarnet Oscar Bjerrehuus ikke gik videre til finalen fredag 22. november. Hun er nemlig pavestolt af 18-årige Oscars præstationer på den lange ”Vild med dans”-rejse sammen med dansepartneren Asta Björk.
- Mest af alt er jeg glad på hans vegne, fordi han har været så lykkelig for at være med i Vild med dans. Det har rørt mig pludselig at se min lille Oscar udfolde sig som en voksen ung mand. Bare hans tag på Asta, det blev mere og mere maskulint fra fredag til fredag, fortæller Suzanne Bjerrehuus til BILLED-BLADET – og tilføjer: - Deres argentinske tango, som de afsluttede semifinalen med, var så passioneret og sensuel, så selv jeg hans farmor fik gåsehud.
https://imgix.billedbladet.dk/20191122_hjp2129aaa.jpg
Foto: Hanne Juul

Et godt indtryk

Det var min favoritdans. Sammen med deres street, fra nogle fredage siden. Jeg er stolt af hans glæde over at være med i så hårdt et projekt og glæden ved med disciplin og hårdt arbejde at kunne yde sit allerbedste og mere til. For uden de mange sms’er fra seere, som kunne lide Asta og Oscar, var eventyret sluttet tidligere. Livet handler også om at efterlade sig et godt indtryk. Og det synes jeg han gjorde. Det er jeg stolt af.

Læs mere om: