Sygeplejeskolen: Det kan du glæde dig til i sæson tre

Molly Egelind. 

Molly Egelind. 

Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Molly Egelind vender tilbage som Anna i den næste sæson af TV 2 Charlie-serien ”Sygeplejeskolen”, som byder på nye ansigter og spændende historier.

Der er kærlighed i luften i tredje sæson af ”Sygeplejeskolen”, som får premiere senere på året.

Giv BILLED-BLADET i gave – det er nemtKlik og læs hvordan!

Optagelserne af den populære TV 2 Charlie-serie blev skudt i gang den 16. juni på Sankt Hans Hospital i Roskilde, og der er masser at glæde sig til. Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Molly Egelind genoptager rollen som sygeplejeeleven Anna, og hun kommer i lidt af et kærlighedsdilemma. Hun skal beslutte, om hun vil fastholde et langdistanceforhold til Erik, eller om hun vil lade følelserne for jazzmusikeren Ole udvikle sig. Ham mødte hun, da han var patient på Fredenslund i sæson 2.

Nye ansigter på sygeplejeskolen

I sæson tre af ”Sygeplejeskolen” bliver seerne desuden introduceret for et nyt ansigt, kirurgen John Neumann, der spilles af Jon Lange. Han har en fortid med Nina (Katrine Greis-Rosental), og det går ikke ubemærket hen.

Afdelingen på Fredenslund får også en ny portør ved navn Finn Jönsson, som spilles af Jesper Ole Feit Andersen. Han får et godt øje til en af de unge sygeplejeelever.

Dermed er der lagt op til masser af kærlighedshistorier i serien, der byder på et gensyn med karaktererne Anna, Bjørn, Peter, Aksel, Lis, Else, Nina, reservelæge Christian Friis, frøken Madsen, overlæge Bent Neergaard og forstanderinden Margrethe Lund.

Tredje sæson af ”Sygeplejeskolen” forventes at få premiere på TV 2 Charlie i efteråret 2020. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden