Szhirley har sønnen med til Mexico

Szhirley og Elton

Szhirley og Elton

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Når man er blevet mor, så er ti dage væk fra sin søn lang tid. Derfor skal Szhirleys søn Elton med til Mexico.

Der bliver masser af sange fra de varme lande, når seks kendte danskere i 10 dage skal bo helt tæt sammen under sydlige himmelstrøg. Det hele ender i en serie nye programmer på TV 2.

Med udsigt til 10 dage under en bagende sol havde TV 2 for nylig lokket seks popsangere ud af deres vante miljø for at drage til Mexico, hvor kanalens nyeste programformat bliver optaget. Også den nybagte mor, Szhirley, 33, havde sammen med Jokeren, Anna David, Lars H.U.G., Erann DD og Dorthe Kollo takket "ja" til invitationen. Med på rejsen er Szhirleys ni måneder gamle baby, Elton.

- Ja, han skal da med, fortalte altid veloplagte og smilende Szhirley.

- Min kæreste (Mads Møller, red.) er i New York, men heldigvis havde min mor tid til at tage med som babysitter. Både Szhirleys far og hendes mindre søskende bor i Mexico, og det er ikke mere end fire måneder siden, hun sidst har besøgt familien.

Og det går fantastisk med sangerens lille guldklump, som gladeligt sover 11 timer hver nat.

Gammel flamme, god ven

Med på turen er også en af Szhirleys gamle flamme, Jokeren. Men det er heldigvis helt uproblematisk og ganske hyggeligt.

- Jesper (Jokeren, red.) er heldigvis en af mine gode venner, og han kommer i vores hjem, og min nye kæreste og han er gode venner. Så det bliver bare hyggeligt.

Også den gravide sanger Anna David, 26, glædede sig til en tur til Mexico. Specielt fordi hendes kæreste, Christian Sørensen, havde fået lov til at komme med. Anna er gravid, og parret forventer deres førstefødte til at komme i juni måned.

- Min graviditet går efter planen. I starten kastede jeg en del op, men det er heldigvis gået i sig selv, sagde Anna, som havde taget afslappet tøj på med udsigt til den lange flyrejse.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden