Tirsdag, 6. september 2022 - af Laura Dalgård Hansen

Tårerne flød i Landmand søger kærlighed: Stine holdt uforglemmelig tale til mændene i sit liv

Stine og Niels 

Stine og Niels 

Foto: Hanne Juul
Stine og Niels blev gift i maj, og i "Landmand søger kærlighed - ekstra" kunne seerne tirsdag aften komme med til brylluppet, der bød på både tårer og grin.

Det er to år siden, at man for rullende kamera kunne følge den spirende romance mellem Stine og Niels i ”Landmand søger kærlighed”.

Siden dengang er der sket meget. Parret bor i dag sammen på en lille landejendom i Brørup nær Kolding, og i maj blev parret gift – præcis to år efter, at hun inviterede ham med på romantisk weekend i TV 2-programmet.

Brudens rørende tale

Det blev en forrygende dag, og i ”Landmand søger kærlighed – ekstra” tirsdag aften, kunne seerne komme med på første parket. Der var nemlig et kamerahold med til brylluppet, som blev holdt hjemme i parrets have.

Dagen bød også på mange tårer – ikke mindst, da bruden skulle holde tale. På den store dag holdt Stine nemlig en meget personlig tale, der var bygget op omkring en række ordsprog.

Stine og Niels i "Landmand søger kærlighed - ekstra". 

Foto: Blu/TV 2

Den var meget lang, fortæller Lene Beier i programmet, men en del af den blev vist i ”Landmand søger kærlighed – ekstra”. Både Stine og Niels blev rørte over gensynet med talen, og der var formentlig også mange hjemme i stuerne, der fik våde øjne efter at have hørt de smukke ord.

Stine talte nemlig ikke kun til Niels – hun sagde også nogle kærlige ord til sin far.   

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stemmen knækkede

- Det næste ordsprog har jeg måttet google mig lidt efter. ”Bag enhver sej datter står en fantastisk far”. Kære far. Selv om du i dag har givet mig væk, vil jeg altid være din datter. Jeg vil altid have brug for din far-paratviden og gode råd.

- Så sent som i sidste weekend ringede jeg til min far, fordi mig og Niels ikke kunne blive helt enige om, hvordan man fortynder tjære. Han siger: ”Hvis jeg har noget dieselolie, bruger jeg det. Har jeg noget benzin, så bruger jeg det. Men jeg vil nok lade være med at tænde en cigaret”. Og det er bare den slags råd, man ikke kan få nok af, sagde Stine i talen til sin far, hvor stemmen knækkede flere gange undervejs.

I ”Landmand søger kærlighed – ekstra” var kameraholdet også med både før og under vielsen samt til brudevalsen.

Senere fandt Stine og Niels ud af, at der også var en uventet gæst med til brylluppet - hun er nemlig gravid, og parret venter deres første barn til februar. 

Tårerne pressede sig på under gensynet med talen. 

Foto: Blu/TV 2

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden