Tårevædet aften i Vild med dans da Kristian Jensen røg ud

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Aftenens danse kunne ikke stå mere i kontrast til hinanden, og selvom der blev spredt masser af glæde i salsaen, så var det alligevel følelserne i tangoen der stjal opmærksomheden.

Vild med dans-familien er efterhånden blevet knyttet rigtig tæt sammen. Barrikaderne er brudt, og man kan virkelig fornemme hvordan dommerne, danserne og værterne nyder hinandens selskab.

Aftenen bød på en stor udfordring for de otte amatør-dansere. Hele 20 sekunder skulle de hver især freestyle alene under deres dans, og den udfordring blev mødt med blandede følelser hos danserne.

Men det var noget helt andet, der kom fokus på i aften. Følelserne strømmede ud igennem kroppen på deltagerne, og hele showet var en følelsesmæssig rutsjebane for publikum i aften - fra en glad og energisk salsa til en langsom og følsom tango.

Specielt Michael Rasmussen havde våde øjne, da han mindedes hans værste dag i hans liv - den dag han blev smidt ud af Tour de France. Også Kristian Jensen havde haft brug for sit lommetørklæde i løbet af ugen, da Katrine Bonde formåede at nå helt ind til politikerens gemte følelser.

De kvindelige dommere var i stødet i aften. Britt Bendixen og Anne Laxholm var vilde med lækre Patrik Wozniacki som de havde et særdeles godt øje til, og også Allan Nielsen fik de hede blikke at føle.

Ikke alle gode gange tre

Pointmæssigt blev det en meget tæt aften. Feltet lå tæt, og i flere tilfælde var det et enkelt point, der adskilte to par fra hinanden.

Kristian Jensen endte - igen igen fristes man til at sige - i bunden af stillingen. Det fik han nu at føle, da han blev sendt ud i sin første omdans. Det samme skulle Dicte med sin partner Michael Olesen, der var i skærsilden for anden gang. To nervøse dansepar kastede sig ud i en dramatisk dansedyst for at sikre sin overlevelse i programmet.

Og det blev ikke alle gode gange tre for Kristian Jensen, der har overlevet en bundplacering de sidste to fredage. Selvom han i aften var bakket godt op i studiet af hans venner på Borgen, var det ikke nok til gå videre mod det nu rutinerede "omdansnings-par" Dicte og Michael.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden