Tag med Natasja Crone i Mindelunden til 75-året for Danmarks Befrielse

Natasja Crone.

Natasja Crone.

Foto: Hanne Juul
TV 2’s Natasja Crone er vært på befrielses-aftenen, hvor kæresten Rasmus Tantholdt er med fra Bornholm.
Mindelunden i Ryvangen er traditionelt et sted mange besøger 4. maj for at markere Danmarks Befrielse.
 
 
Netop fra det lukkede Mindelunden har TV 2 ekstraordinært fået mulighed for at sende 4. maj, hvor 75-året for befrielsen markeres. 20.50 er Natasja Crone på skærmen fra Mindelunden.
 

Klip med kendte danskere

- Mange arrangementer er jo aflyst, så vi forsøger få stemningen fra Mindelunden ud i stuerne. Vi bringer også klip med kendte danskere, der kan huske den tid – blandt andre Ghita Nørby, Bent Fabricius-Bjerre og Gregers Dirkinck-Holmfeld, fortæller 49-årige Natasja Crone til BILLED-BLADET.
 

Kæresten er med 

Natasja Crones kæreste, 46-årige Rasmus Tantholdt, der er TV 2 Nyhedernes korrespondent, er også med i aftenens udsendelse.
 
 
- Han er live igennem fra Bornholm, der jo blev besat af russerne lige efter, og derfor ikke kunne fejre befrielsen på samme måde. Så Rasmus er taget til Bornholm for at tale med en 92-årige kvinde, der kan huske det hele, fortæller Natasja Crone.
 
Foto: Kasper Wenstrup
 
 

Der skal synges

- Alsang var en stor ting dengang, og det er jo kommet lidt tilbage her i corona-krisen med fællessang. Så vi synger også i programmet, oplyser Natasja Crone. Blandt andre Maria Lucia synger, mens en gruppe fra Copenhagen Phil spiller.
 
 

Levende lys i vinduerne

Privat har Natasja Crone altid markeret 4. maj med at sætte lys i vinduerne.
 
- Og det skal være levende lys, mener tv-værten, hvis egen, nu afdøde, mormor og morfar blev smuglet til Sverige under krigen.
 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden