1. mar. 2015
Af af Karina Didriksen

Talent-dommeren Cecilie Lassen: Bryllup og børn må vente

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/_lhl5206.jpg
Foto: Lars H. Laursen
Cecilie Lassen, der er dommer i ”Danmark har talent”, har stået på en balletscene det meste af sit liv, men for fire år siden ændrede en hofteskade hendes liv. Og hun glæder sig til en fremtid sammen med kæresten Silas.

Den 33-årige Cecilie Lassen bruger lige nu al sin viden til at bedømme talenter i TV 2-showet ”Danmark har talent”. Hun er også i gang med en skuespiller-karriere – og så venter forhåbentlig også en spændende fremtid med Silas og børn.

Parret bor i lejlighed sammen i København, og de har sommerhus ved siden af. Hun håber, at den lille familie bliver udvidet en dag, men det må vente lidt endnu.

– Vi skal have børn. Men jeg har lige fundet mit ståsted uden for balletten, så hvis jeg får et barn nu, så er det en overspringshandling. Men hvad skal jeg også kunne give et barn nu, hvor jeg stadig er ved at finde ud af, hvem jeg er. Jeg er helt ny i det her liv, forklarer hun og tilføjer:

– Det skal ikke være, fordi uret tikker, at jeg skyder en baby ud. Jeg skal have noget mere tid sammen med min kæreste først. Men vi skal også giftes, før vi får børn. Jeg er vokset op med, at i første akt møder de hinanden, i anden akt er der en kamp, og i tredje akt bliver de gift – og så får de børn.

Fremtiden byder dog på andet end bryllup og børn. Hun har landet hovedrollen i en ny film med titlen ”De standhaftige”, der får premiere i 2016, og hvor hun spiller over for ”Arvingerne”-stjernen Mikkel Boe Følsgaard.

– Hvis man ikke springer ud fra 10-meter vippen, finder man ikke ud af, om man er god til det. Sink or swim! Det har været super hårdt at optage denne film, men jeg er ikke bange for ting, der er hårde, understreger Cecilie Lassen.

https://imgix.billedbladet.dk/bb-24090.jpg
Cecilie er kæresten med Silas Bjerregaard, der er forsanger i bandet Turboweekend.
Foto: Krestine Havemann

Læs mere om: