27. okt. 2021
Af Karina Didriksen

Tanja og Jørgen fra Nybyggerne: Det ser du ikke på tv

Tanja og Jørgen fra "Nybyggerne".
Tanja og Jørgen fra "Nybyggerne".
Foto: Lars Horn
Det jyske ægtepar Tanja og Jørgen fra ”Nybyggerne” blev udfordret af det konstante tidspres i TV 2-programmet.

Ægteparret Tanja og Jørgen Fuglsang fik en oplevelse for livet, da de i foråret hev to måneder ud af kalenderen for at optage den nye sæson af ”Nybyggerne” i Sønderborg.

- Det er nok det hårdeste og sjoveste, vi har lavet de sidste mange år, og det mest vanvittige, vi har kastet os ud i. Men vi havde det så skægt, og det var en fantastisk oplevelse, siger 49-årige Jørgen til BILLED-BLADET.

Til daglig bor parret i Silkeborg med deres to sønner, Birk på 17 og Henrik på 15, og driver et møbelpolsterfirma.

Knoklede i døgndrift

Tanja og Jørgen har stor erfaring med at være kreative, men de indrømmer, at de blev noget udfordret under optagelserne.

- Vi har to store teenagebørn og en virksomhed med seks ansatte, og vi kan uden tvivl sige, at vi aldrig har knoklet så meget i døgndrift, som vi gjorde dernede!, udbryder 47-årige Tanja og fortsætter:

- Når man ser det på tv, ser det ud til, at vi har tid til kaffepauser, væddemål og snakke med Christian Degn. Det havde vi også, men vi sov under fem timer alle dage. Nogle dage sov vi ikke, og andre dage sov vi max seks timer.

- Vi havde en joke med, at det var lige så hårdt som at være på Roskilde Festival bare uden alkohol, indskyder Jørgen med et grin.

Ægteparret er lidt ærgerlige over, at meget af deres hårde arbejde i det blå hus ikke bliver vist på tv, fordi programmet har et kort format. Derfor fortæller Tanja og Jørgen selv mere detaljeret om hvert rum og de mange projekter på deres hjemmeside.

I BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag den 28. oktober, kan du læse et stort interview med Tanja og Jørgen og kommer indenfor i deres private hjem.

Læs mere om: