Søndag, 29. september 2019 — af Laura Dalgård Hansen

Teitur fra Toppen af poppen: Dét var den største oplevelse

Foto: Dan Mariegaard
Søndag aften er færøske Teitur hovedperson i "Toppen af poppen", og for ham var det en fed oplevelse at være med - ikke mindst fordi han fik nogle nye venskaber.

Uge efter uge har Medina, Chief 1, Kwamie Liv, Anders Blichfeldt, Teitur, Carl Emil og Cæcilie Norby fortolket hinandens sange i ”Toppen af poppen”, og søndag aften bliver det endelig blevet færøske Teiturs tur til at sidde for bordenden.

Teitur: Jeg fik det varmt anbefalet

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det har kun været en god oplevelse, synes jeg. Jeg vidste ikke rigtig, hvad det var, men jeg fik det varmt anbefalet af nogle af dem, jeg kender, der har været med. Alle sagde: ”Du skal gøre det, det bliver virkelig sjovt”. Og det var en virkelig fed oplevelse.

Men for den 42-årige sanger og sangskriver har det ikke været det musikalske element, der har været den største oplevelse ved at være med i programmet.

- Den største oplevelse har nok været den følelse af sammenhold. At man har fået nogle venner. Man føler sig egentlig bare heldig over, at man kan være med, fortæller Teitur til BILLED-BLADET.

Føler sig tilpas på Færøerne

Han bor til daglig på Færøerne med sin hustru og søn på knap tre år, men Teitur føler sig også hjemme i Danmark, hvor han boede i flere år, da han var ung.

- Jeg har altid følt mig godt tilpas her, og min mor og søster bor her også.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Alligevel har han dog ikke nogen planer om at flytte tilbage til Danmark.

- Det skal jeg ikke, tror jeg. Jeg har boet i mange forskellige lande: England, USA og Sverige, og jeg har spillet op til 200 koncerter om året. Lige nu føles det fornuftigt at have base der.

Få et gensyn med de tidligere deltagere fra "Toppen af poppen" i galleriet herunder.

GALLERI: Toppen af poppen gennem tiden

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden