8. okt. 2018
Af Annemette Mikkelsen

Thomas Blachman: Jeg savner altid Remee

Ankerstjerne, Oh Land, Sofie Linde og Blachman. 
Ankerstjerne, Oh Land, Sofie Linde og Blachman.
Foto: Birger Storm
Dommerne Oh Land, Ankerstjerne og Blachman mener alle, at det tegner til at blive en fremragende "X Factor"-sæson, men Blachman savner dog stadig en bestemt person.

”X Factor” holder i disse dage auditions rundt om i landets tre største byer, hvor danskerne kan få testet deres sangevner.

BILLED-BLADET var med, da deltagerne skulle findes på Teglholmen i København.

Sofie Linde er igen at finde som vært i den nye sæson. Ankerstjerne, som går under det borgerlige navn Lars Ankerstjerne Christensen, og Nanna Øland Fabricius, bedre kendt som Oh Land, er de nye i klassen.

De skal sammen med den rutinerede Thomas Blachman udgøre trioen bag dommerbordet.

God kemi blandt dommerne

Alle tre dommere var enige om, at det tegner til at blive en fremragende sæson.

– Vi har det oprigtigt virkelig sjovt sammen. Og det er bare mega fedt at være i gang, fortalte Nanna med et bredt smil, og Ankerstjerne fortsatte:

– Jeg synes, det er helt vildt spændende. Til at starte med var jeg lidt nervøs. Jeg synes dog, at det går rigtig godt, og de andre dommere er slet ikke så farlige, lo Lars.

Han understregede desuden, at familien Ankerstjerne helt klart kommer til at være på tilskuerrækkerne, når showet går live.

Thomas Blachman synes, at både Ankerstjerne og Oh Land gør det til UG, men da han blev spurgt indtil Remee, indrømmede han én bestemt ting:

– Jeg savner altid Remee, det gør jeg også, når jeg ikke laver TV. Men det er ikke, fordi de andre ikke gør det godt nok eller noget. Men han er bare en skøn mand, han er en skøn karakter, lød det fra Blachman.

Folk hjemme i stuerne kan se frem til TV 2’s første sæson af det populære program, når kalenderen viser 2019.

Læs mere om: