7. sep. 2012
Af af Helle Skram de Fries

Thomas Bo Larsen og Mie får points uden at danse

Thomas Bo Larsen
Thomas Bo Larsen og Mie Moltke
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Selvom Thomas Bo Larsen ikke er med i "Vild med dans" i aften, får han og partneren Mie Moltke points, som de tager med videre.

Et forstuvet led i foden har sat en brat stopper for Thomas Bo Larsen, der ikke kan danse til aftenens premiere på niende sæson af "Vild med dans". Sammen med Mie Moltke skulle han have deltaget i den fællesdans, som fem af parrene skal danse, mens de øvrige fem par danser individuelt.

Aftenens fællesdans er pointgivende, da hver af de fire dommere giver en samlet karakter til dansen. Den karakter får hvert par med sig videre til næste show. Det vil sige, at hvis nu aftenens fællesdans indbringer for eksempel 16 points, så får hvert par de points med sig til næste fredag, hvor det er deres tur til at danse individuelt.

Efter situationen med Thomas og Mie, der ikke kan danse i aften har TV 2 besluttet, at de alligevel får point selvom de ikke danser med og fællesdansen derfor kun danses af fire og ikke fem par.

- Vi har valgt at sige, at det er en gruppe-eksamen, og selvom Thomas og Mie ikke kan danse, får de også det antal point med sig, som fællesdansen indkasserer, forklarer TV 2s underholdningschef Gitte Madsen.

Læs mere om: