Fredag, 6. november 2020 - af Karina Didriksen

Thomas Evers Poulsen indrømmer: Jeg ved ikke hvem Otilia er

Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen.
Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen.
Foto: Hanne Juul
Thomas Evers Poulsen har ”Badehotellet”-stjernen Merete Mærkedahl som partner i ”Vild med dans”, men faktisk har han aldrig set den populære TV 2-serie.

Merete Mærkedahl har i syv år været kendt for rollen som den skrappe Otilia i ”Badehotellet”, og i øjeblikket er hun ved at optage seriens ottende sæson.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 38-årige skuespiller må ikke må afsløre noget om handlingen eller sin karakter – heller ikke til dansepartneren Thomas Evers Poulsen. Det gør ham dog ikke noget.

- Jeg ved ikke noget. Men jeg ville heller ikke vide, hvad jeg skulle bruge det til, for jeg har faktisk aldrig set ”Badehotellet”, indrømmede den professionelle danser med et grin efter program 5 af "Vild med dans".

Kan ikke huske hende

Merete Mærkedahl elsker at spille ”Badehotellet”s skolefrøken og morer sig over, at hendes dansepartner aldrig har set den populære TV 2-serie, som hvert år har omkring én million seere.

- Jeg ved ikke, hvem Otilia er. Jeg kan slet ikke huske, jeg har set hende!, lød det fra Thomas Evers Poulsen, hvorefter Merete indskød med et smil:

- Så må du hellere komme i gang med at se serien fra begyndelsen af!

Læs den store reportage fra ”Vild med dans” i BILLED-BLADET nr. 45, der var på gaden torsdag den 5. november.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden