Lørdag, 28. november 2020 - af Helle Skram de Fries

Thomas Evers Poulsen jubler: Nu har jeg Merete for mig selv

Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen.

Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen.

Foto: Hanne Juul
Merete Mærkedahl kan nu koncentrere sig fuld ud om Vild med dans efter optagelserne til tv-serien Badehotellet er slut.
- Jeg har intet at klage over, for Merete er vanvittig dedikeret, og jeg beundrer virkelig hendes iver, når vi træner.  
  Ordene er mange og rosende, når ”Vild med dans”-stjernen Thomas Evers Poulsen taler om sin dansepartner ”Badehotellet”-stjernen Merete Mærkedahl. Samtidig med ”Vild med dans”-træningen har Merete Mærkedahl også skulle passe optagelserne til en ny sæson af tv-serien ”Badehotellet”. Her har hun rollen som Otilia.  
Foto: Mike Kollöffel/TV2
 

Atter i spidsen

Nu er optagelserne slut, og den dygtige skuespiller kan koncentrere sig om rollen som Merete Mærkedahl, der deltager i ”Vild med dans” 2020. Så nu kan Thomas Evers Poulsen have sin Meret for sig selv. - Det er dejligt - også for Merete, så hun kan fokusere på én ting.  
Foto: Hanne Juul
  Her er hun og dansepartneren Thomas Evers Poulsen topfavoritter og placerede sig i program ni, fredag 27. november atter i spidsen. - Det er vi meget glade og taknemmelige for, forsikrer Thomas Evers Poulsen. - Men det kan også være farligt, fordi folk måske glemmer at stemme på os, fordi de tror, vi er sikret.  

Vil gerne i finalen

Selvfølgelig vil parret gerne med i finalen 19. december, hvor der er plads til tre par. - Det ville da være fantastisk, og Merete er virkelig både dygtig og disciplineret.  
Foto: Hanne Juul
  - Hun googlede med det sammen ”lindy hop”, som vi skal danse i maratondansen i næste program. Parret skal desuden danse jive.  
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden