4. jan. 2018
Af Liz Rørsig

Thomas Evers Poulsen: Sådan bli'r jeg fit til min 40-års fødselsdag

Thomas Evers Poulsen
Thomas Evers Poulsen
Foto: Krestine Havemann
”Vild med dans”-stjernen Thomas Evers Poulsen er klar til at fejre, at han fylder 40 år her i januar. Han har været til skønhedsbehandling og fået strammet ”dansehåndtagene” op.

Thomas Evers Poulsen er helt danseklar, når han skal fejre, at han runder de 40 år i januar. Han har nemlig fået strammet ”dansehåndtagene” op.

- Det er altid dér, hvor jeg taber mig mindst, så jeg har fået en såkaldt ”Cooltech”-behandling hos skønhedsklinikken Cerix. Og jeg tror ikke, at jeg hverken mister rytmen eller glæden ved dans ved, at mine ”dansehåndtag” bliver gjort mindre, fortæller Thomas med et smil til BILLED-BLADET.

Blevet gladere

- Jeg ved godt, at der er mange holdninger til skønhedsbehandlinger, og at jeg skal være glad for den, jeg er. Det er jeg også, men jeg er bare blevet gladere ved at gøre det her. Og jeg vil ikke tænke så meget på, hvad andre tænker, men hvad jeg selv har lyst til, fastslår ”Vild med dans”-stjernen. Se resultatet på fotoet, som BILLED-BLADET har fået lov til at bringe fra Thomas Evers Poulsens Instagram-profil.

Læs mere om: