9. jul. 2011
Af af Helle Skram de Fries

Thomas Evers Poulsen siger nej til Vild med dans

Thomas Evers Poulsen
Thomas Evers Poulsen
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Han kan næsten ikke selv tro det, men Thomas Evers Poulsen har sagt nej til 8. sæson af "Vild med dans".

Han har været med i samtlige syv sæsoner af TV2s seermagnet "Vild med dans" - syv som professionel danser og en enkelt som dommer. Nu har han til alles, inklusiv sin egen, store overraskelse, sagt nej til at medvirke i den ottende sæson, der starter til september.

-Du drømmer ikke om, hvor svært det var for mig at sige nej, fortæller den populære danser, da BILLED-BLADET fanger ham på telefonen lørdag formiddag.

- Jeg elsker bare det program SÅ meget, men jeg trænger til en pause, hvor jeg kan kaste mig over nye udfrodringer.

En af de nye udfordringer er, at Thomas Evers skal være mental træner for Michael Rasmussens cykelhold "Christina Hembo Watches - Onfone". Og jo, det HAR faktisk noget med dans at gøre, for Thomas skal lave dansetræning med de stivbenede cykelryttere. Ikke for at gøre dem til dygtige dansere, men for at gøre dem til bedre cykelryttere.

- Både Christina og Michael oplevede sidste sæson af Vild med dans, hvor meget det åbner sindet op at danse. Det styrker motivationen og den ånd, der er så vigtigt for teamwork på et cykelhold, forklarer Thomas.

Christina Watches - Onfone har kvalificeret sig til Post Danmark Rundt, der starter 3. august.

- Der er jeg med, men det er ikke sikkert, vi har dansetræningen på plads der, lyder det fra holdets mentale træner, der kan afsløre, at det ikke er planen at rytterne skal danse med hinanden.

- Noget dans kan man jo lave individuelt - og så kan vi jo invitere noget påhæng med i nogle seancer.

Læs mere om: