22. okt. 2018
Af Liz Rørsig

TILLYKKE: Cecilie Hother fejrer 40-års fødselsdag i Venedig

Cecilie Hother
Cecilie Hother.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
TV 2-værten Cecilie Hother kan i dag - mandag den 22. oktober - fejre 40-års fødselsdag. Og det sker i Italien sammen med kæresten.

Cecilie Hother fylder 40 år den 22. oktober 2018.

Fødselsdagen fejrer hun i Venedig sammen med kæresten, Thomas Honoré. Her har hun været i et par dage op til den runde dag, mens parrets datter, Ellinor, er blevet passet af sin mormor og brødre hjemme i det danske.

- Vi bor på et skønt hotel med udsigt over byen, og jeg har ikke de store planer for dagen, andet end at vi skal spise dejlig morgenmad, og så vender vi hjem for at fejre fødselsdag med familien om aftenen, fortæller fødselaren til BILLED-BLADET.

Cecilie Hother har nemlig allerede holdt stor fødselsdagsfest i sidste måned, så dagen i dag bliver mere stille og rolig.

Er yderst tilfreds

- Jeg er på denne tur blevet møgforkælet og har blandt andet været i operaen for at opleve ”La Traviata”. Det var fantastisk! Jeg kan slet ikke klage, og at fylde 40 år er dejligt. Jeg er et sted i livet, hvor jeg er yderst tilfreds, og jeg har det så godt, siger Cecilie Hother med et smil.

BILLED-BLADET ønsker stort tillykke med fødselsdagen!

Læs mere om: