20. mar. 2016
Af Liz Rørsig

TILLYKKE: Claus Elming fylder 47 år

Claus Elming.
Claus Elming.
Arkivfoto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
”Vild med dans”- og sportsværten Claus Elming kan søndag fejre fødselsdag. Han skulle have været på skiferie, men nyder i stedet foråret i København.
Claus Elming fylder søndag 47 år og skulle egentlig have været på skiferie på den store dag. - Jeg plejer ofte at have lidt fri på det her tidspunkt af året og i år er ingen undtagelse. Jeg har de sidste år været ude at rejse og skulle faktisk også have været på ski i denne weekend. Desværre har jeg bøvl med det ene knæ, så mens alle mine bedste venner er taget til St. Anton, så nyder jeg forårsvejret i København, fortæller den charmerende TV 2-vært til BILLED-BLADET.
https://imgix.billedbladet.dk/paaske.png
Blandt fødselsdagsønskerne er et par nye cykelsko, for Claus skal nemlig ikke blot være med på TV-holdet, når Tour de Franche ruller af sted i Alperne, han skal selv trampe i pedalerne i løbet af sommeren. - I juni skal jeg igen med Sceleroseforeningen til Frankrig for at cykle i forbindelse med ”Cykelnerven” – en kæmpe velgørenhedsevent, som jeg er ambassadør for sammen med Peter Tanev, Michael Kamber og Guldfireren. Vi skal cykle nogle ret brutale etaper, så fritiden i mit forår kommer til at gå med at få formen på plads inden strabadserne i Frankrig. Ellers kan det godt blive fire meget laaaange dage, siger Claus.

Læs mere om: