17. maj. 2016
Af Karina Didriksen

TILLYKKE: Divya Das fylder 38 år

Divya Das.
Divya Das.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
TV 2-nyhedsværten Divya Das, der i marts blev kåret som Årets kvindelige nyhedsvært ved BILLED-BLADETs TV-GULD-fest, kan tirsdag fejre sin 38-års fødselsdag.

Divya Das blev født den 17. maj 1978 i Hørsholm af indiske forældre, og hun kan dermed fejre, at hun tirsdag fylder 38 år.

Den populære TV 2-nyhedsvært blev oprindeligt uddannet geograf fra Københavns Universitet i efteråret 2003, og blot to måneder senere blev hun ansat som TV-meteorolog på DR.

I år er det præcis 10 år siden, at Divya Das blev hentet fra jobbet som vejrvært på DR1 til nyhedsstolen på den konkurrerende kanal TV 2.

VIDEO: Ros til Divya Das fra kæresten Kim Bildsøe-Lassen

Divya Das vandt værtspris

Divya Das startede på TV 2 NEWS i 2006, og i 2009 rykkede hun over på TV 2 Nyhederne, hvor hun i første omgang skulle afløse Johannes Langkilde.

I dag er hun en af værterne på Nyhederne, der sendes kl. 19, mens hendes kæreste Kim Bildsøe-Lassen er vært på DR’s TV Avisen.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Tidligere på året blev Divya Das belønnet for sit arbejde, da hun vandt prisen som Årets kvindelige nyhedsvært ved BILLED-BLADETs TV-GULD-fest 2016.

Det var i det forgangne år, at Divya Das valgte at stå frem sammen med Kim Bildsø-Lassen og fortælle, at de er kærester. Se hvem der ellers fandt kærligheden i 2015:

Galleri: Årets nye par 2015

Læs mere om: