TILLYKKE: Divya Das fylder 40

Divya Das.

Foto: Krestine Havemann

TV 2-korrespondenten Divya Das fejrer rund fødselsdag torsdag midt i bryllupsfeberen i London op til prins Harrys royale bryllupsfest.

Torsdag, 17. maj 2018 - af Lisbeth Grube

Til daglig leverer Divya Das levende indslag i TV 2 Nyhederne, men torsdag den 17. maj skal det festligste indslag findes i egne rækker.

Få BILLED-BLADET leveret - hele sommeren
Klik her og se vores fine sommertilbud!

Har travlt

TV 2-korrespondenten Divya Das fylder 40 år og fejrer den i London, hvor hun bor med kæresten og DR-kollegaen Kim Bildsøe Lassen.

- Det bliver i år en næsten almindelig arbejdsdag. Jeg skal forberede et indslag til Nyhederne om ugens store historie i UK – brylluppet mellem Meghan Markle og prins Harry. Men mon ikke der bliver tid til en middag om aftenen, fortæller fødselaren Divya til BILLED-BLADET.

- Jeg har det ganske uproblematisk med at fylde fyrre. Spørg mig igen om 10 år, og jeg vil formentlig have det lidt anderledes, smiler Divya.

 

Divya dækker royalt bryllup

Det er nu knap et år siden, at den populære nyhedsvært skiftede job og flyttede til London for at blive Europa-korrespondent for TV 2.

På lørdag er Divya Das på skærmen i dækningen af prins Harrys bryllup. I TV 2-studiet i Tivoli sidder værterne Natasja Crone og Morten Ankerdal klar, og fra England rapporterer Ulla Terkelsen og Divya Das.

BILLED-BLADET ønsker stort tillykke med den runde fødseldag!