Fredag, 2. december 2016 - af Majken Munk

TILLYKKE: ”Go’ morgen Danmark” fejrer 20-års jubilæum

Cecilie Frøkjær, Michael Meyerheim
Cecilie Frøkjær og Michael Meyerheim
Foto: Lars H. Laursen
Michael Meyerheim og Cecilie Frøkjær sparkede programmet i gang, og nu kan de se tilbage på et program, der har overlevet i 20 år.

Mandag den 2. december 1996 sagde Cecilie Frøkjær og Michael Meyerheim godmorgen for allerførste gang. Det første gang,  danskerne fik morgen-TV at stå op til. Godt nok forsøgte TV3 at stable et lignende program på benene en måned før, TV 2-programmet fik premiere. Men kun ”Go’ morgen Danmark” overlevede. 

Cecilie Frøkjær og Michael Meyerheim styrede showet hele det første år, og det var noget af en udfordring engang imellem. 

- Det er jo en lykkelig historie på den måde, at vi var jo de eneste værter det første år. Vi havde fire fridage, ellers var vi på alle andre dage hver uge hele året. Vi kiggede på hinanden og aftalte, at det gør vi max et år. Men så kom der et værtspar mere på, og så fortsatte vi som værter, fortæller Cecilie Frøkjær.

Efterhånden er ”Go’ morgen Danmark” blevet en fast del af sendefladen, ikke kun i hverdagen, men nu også i weekenden. 

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Cecilie Frøkjær og Michael Meyerheim er stolte

Sammen var de et makkerpar på programmet i ti år. Micahel Meyerheim stoppede efter de ti år, fordi han var kørt træt i arbejdstiderne, og Cecilie Frøkjær tog toethalvt år mere, inden hun også måtte slippe morgenværtsrollen. 

De ser tilbage på programmet med stor glæde og er tilfredse med, at netop de har haft en finger med i at programmet er blevet så populært. 

- Jeg synes, det er enormt tilfredsstillende. Det er jo en institution i dansk TV. Det er jeg meget stolt over, fortæller Michael Meyerheim, og Cecilie Frøkjær klinger samstemmende.

- Det er en stor ting, at have været med til. Det synes jeg virkelig. Meget af det, vi planlagde i starten, er jo stadig en del af programmets fundament her 20 år efter. Så vi ramte jo ikke helt skævt, fortæller hun.  

LÆS MERE: Ida Wohlert fik flot debut i "Go' morgen Danmark"

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden