TILLYKKE: Janni Pedersen fylder 49 år

Janni Pedersen.

Janni Pedersen.

Foto: Jeppe Michael Jensen
TV 2 News-værten Janni Pedersen elsker at have fødselsdag, og i år fejrer hun den både i København og på Bornholm.

Janni Pedersen fylder 49 år onsdag den 14. juni 2017 og skal på job på TV 2 News på fødselsdagen sammen med kollegaen Lasse Sjørslev for at forberede Folkemødet på Bornholm. 

- Vi skal arbejde til klokken 18 i dag og flyver til Bornholm klokken 22. Lasse var ret så skarp og foreslog, om vi ikke skulle tage ud at spise med min familie og fejre fødselsdagen, inden vi tog i lufthavnen, og det var en god idé, fortæller Janni til BILLED-BLADET. 

- Så jeg har inviteret min mand (Kim Faber, red.), min datter, min mands søn og hans kæreste og så Lasse med ud at spise. Det bliver meget hyggeligt. Og når vi ankommer til Bornholm, tænker jeg, at vi skal have en fadøl inden sengetid. Jeg glæder mig så meget til Folkemødet, for det plejer at være sjovt med et godt hold af kolleger samt nogle gode oplevelser og historier, siger Janni med et smil.

LÆS MERE: Janni Pedersen: Jeg er ikke fedtet med mig selv

Elsker at holde fødselsdag

TV 2 News-værten kan rigtigt godt lide at blive fejret. 

- Alle på arbejde véd, at jeg har fødselsdag, og hvis nogen ikke har bemærket det, så siger jeg det. Jeg bliver Janni på 14 år, og jeg elsker at holde fødselsdag. Når jeg fylder 50 år næste gang, satser jeg på at holde fest med 100 gæster, og jeg vil have taler! Alle mine venner kan godt begynde at forberede sig. Jeg har ingen problemer overhovedet med snart at runde de 50 år, og når man har en mand, som er 13 år ældre end én selv, så bliver man jo ved med at være den unge, lyder det glad fra fødselaren. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden