TILLYKKE: Michael Falch fylder 61 år

Michael Falch

Michael Falch

Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET
Rocksangeren Michael Falch, der i øjeblikket kan opleves som én af deltagerne i ”Toppen af poppen” på TV 2, kan lørdag den 16. september fejre 61 års fødselsdag.

Michael Falch kan i dag fejre, at han fylder 61 år. Rockstjernen medvirker i ”Toppen af poppen”, og deltagelsen i TV 2-programmet har givet ham uforglemmelige oplevelser og har været et middel til at komme videre i livet.

- Jeg skal have ting i små doser, hvor jeg har ro på. Jeg kan være vild med min rockmusik, men skal have roen bagefter. Det har været så fedt at være med i ”Toppen af poppen”, for det har gjort, at jeg er kommet ud af den sociale begrænsning, jeg har haft de sidste 15 år, hvor jeg af hensyn til mig selv har holdt mig lidt i isolation, fortæller Michael til BILLED-BLADET. Hans medvirken har også inspireret ham til den nye single ”Højt oppe”. 

 

Ny bog på vej

Michael Falch har en 40-år lang musikerkarriere bag sig og 35 albums i ryggen. Han brød igennem med rockbandet Malurt og gik senere solo. Michael kan også kalde sig for forfatter og skuespiller, og han har modtaget en Bodil-pris for sin skuespilpræstation i filmen ”Mord i mørket”. Og snart er der nyt på bogfronten. Den 10. oktober udgiver Michael nemlig sine ungdomserindringer, ”Til grænsen”. Her fokuserer Falch på 1970’erne, hvor han som teenager boede i Tønder. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

BILLED-BLADET ønsker stort tillykke med fødselsdagen!

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden