11. aug. 2016
Af Pia Meisner

TILLYKKE: Mikkel Beha Erichsen fylder 50 år

Mikkel Beha Erichsen
Mikkel Beha Erichsen
Foto: Hanne Juul / Billed-Bladet
Hele Danmarks Mikkel Beha Erichsen runder et skarpt hjørne. BILLED-BLADET ønsker stort tillykke med fødselsdagen.

Det er ikke kun de danske OL-atleter, der kan få Dannebrog til at gå til tops i Rio de Janeiro.

I dag, torsdag den 11. august, fylder en af TV's mest populære værter, Mikkel Beha Erichsen, nemlig 50 år.

Mikkel Beha Erichsens runde fødselsdag bliver fejret i Brasilien, hvor han sammen med sin ældste søn, Emil Midé Erichsen, kommenterer OL-sejlsport for TV 2.

Et liv på havet

Som søn af den legendariske eventyrer Troels Kløvedal har Mikkel Beha Erichsen sejlet verdenshavene tynde - og i sit voksne liv har han videreført interessen for sejlads til sin hustru, Marian Midé, og parrets tre sønner, Emil, Theis og Alfred.

SE BILLEDERNE: Skønne øjeblikke fra Kurs mod fjerne kyster

Igennem tre TV-sæsoner har vi fulgt Mikkel Beha Erichsen og hans familie på eventyr i programserien "Kurs mod fjerne kyster", hvor de om bord på det gode skib Havana har sejlet verden rundt.

Sympatisk TV-vært

"Kurs mod fjerne kyster" er blevet en kæmpe succes, og tusindvis af danskere har fulgt Mikkel Beha Erichsen og hans skønne families eventyrsejlads på TV.

Programseriens enorme popularitet skyldes især den utrolig sympatiske TV-vært, der hele fem gange har været kåret som Årets TV-vært af BILLED-BLADETs læsere.

https://imgix.billedbladet.dk/bb-33833.jpg
Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET

Havanas jordomrejse varede tre år, men kun Mikkel Beha Erichsens to ældste sønner, Emil Midé Erichsen og lillebror Theis Midé Erichsen, var med om bord hele vejen.

Mikkel, Marian og yngstesønnen Alfred hoppede af og på undervejs - blandt andet fordi Mikkel Beha skulle hjem og passe jobbet som vært på "Go' Morgen Danmark" på TV 2.

Modtaget af 20.000 fans

Den 15. juli vendte Havana endelig hjem til Danmark, og ved Toldboden i København ventede knap 20.000 fans for at ønske Mikkel Beha Erichsen og hans familie velkommen hjem.

https://imgix.billedbladet.dk/_mho1361_copy.jpg
Foto: Martin Høien / Billed-Bladet

Den dag blev det for alvor tydeligt for Mikkel Beha Erichsen, hvor højt respekteret og elsket han og resten af hans familie er blandt alle dem, der har fulgt familien på eventyr i "Kurs mod fjerne kyster".

BILLED-BLADET ønsker Mikkel Beha Erichsen et stort tillykke med 50-års dagen!

Læs mere om: