8. feb. 2018
Af af

TILLYKKE! Rachel fra Årgang 0 fylder 18 år

Rachel Ellebye
Rachel Ellebye
Foto: Claus Fisker
Rachel Ellebye fylder i dag 18, og den rejselystne teenager tilbringer den store dag i udlandet - denne gang er hun på Island.

Skønne Rachel Ellebye fra ”Årgang 0” kan i dag for alvor kalde sig voksen. Hun bliver nemlig 18 år.

Dagen skal hun blandt andet bruge på at rejse til Island, hvor hun skal være indtil på mandag.

Rejselysten pige

Det er langt fra en ny ting, at den selvstændige pige begiver sig ud i verden – heller ikke, at hendes forældre ikke er med. Rachel har flere gange været på international lejrskole rundt omkring i verdenen.

- Nytåret fejrede jeg i Hamburg, hvor jeg i en uge var på CISV-lejr sammen med 25 jævnaldrende unge fra ti forskellige lande. Når jeg om få uger fylder 18 år, er jeg i Island, hvor jeg også er på lejr med CISV, fortalte Rachel for nylig til BILLED-BLADET.

Klar til at blive voksen

Det er ikke nyt, at Rachel tilbringer meget tid væk hjemmefra. Sidste år var hun for eksempel et helt år i Argentina, hvor hun var på udveksling, og til hverdag går hun på kostskole i Birkerød.

Rachel begår sig let på flere sprog og er i det hele taget en selvstændig pige, som er klar til at blive voksen.

- Jeg vil nyde de sidste dage, inden jeg fylder 18 år. Jeg tænker lidt på det, og jeg føler mig sådan set klar til at blive voksen. Så kan jeg søge SU, og jeg får stemmeret og skal betale licens. Det giver både nogle fordele og nogle pligter at blive voksen, og for mig handler det også om at stifte så lidt gæld som muligt, forklarede den fornuftige teenager.

Stort tillykke til Rachel med de 18 år.

Se flere billeder af Rachel og alle de andre unge mennesker fra "Årgang 0" i galleriet herunder.

GALLERI: Årgang 0 (Foto: ALLER MEDIA)

Læs mere om: