15. jun. 2016
Af Karina Didriksen

Tillykke til Badehotellets Edith: Sådan fejrer hun fødselsdagen

Ulla Vejby Kristensen som stuepigen Edith i "Badehotellet".
Ulla Vejby Kristensen som stuepigen Edith i "Badehotellet".
Foto: TV 2/Mike Kollöffel
Skuespilleren Ulla Vejby Kristensen, der spiller stuepigen Edith i TV 2-serien ”Badehotellet”, kan onsdag fejre sin 32-års fødselsdag.

Ulla Vejby Kristensen har gennem tre sæsoner spillet stuepigen Edith i ”Badehotellet”, og onsdag den 15. juni kunne hun fejre sin 32-års fødselsdag sammen med kollegerne.

Optagelserne til fjerde sæson af TV 2-serien er gået i gang, og skuespilleren er atter trukket i stuepigekostumet.

- Jeg har været på arbejde på ”Badehotellet” i dag, og nu er jeg så i gang med at lave middag til mine svigerforældre, fortæller Ulla Vejby Kristensen til BILLED-BLADET, da vi fanger hende på telefonen.

Ulla Vejby fejres af mand og datter

Ulla Vejby Kristensen bor i en lejlighed i København sammen med sin mand Michael Lysgaard og deres datter Marie på to år.

Mange af optagelserne til ”Badehotellet” foregår i et studie i Albertslund, så derfor kunne skuespilleren sagtens nå hjem og forberede sin fødselsdagsmiddag.

Ulla Vejby Kristensen blev færdiguddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 2012, og i 2013 landede hun så rollen som Edith i den populære TV-serie.

- Det er dejligt at være i gang igen, for vi er jo efterhånden som en stor familie. Så jeg har lige skullet høre de andre, hvordan det er gået siden sidst, fortæller den glade fødselar.

Ulla Vejby Kristensen.
Ulla Vejby Kristensen.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

Læs mere om: