TILLYKKE til Badehotellets fru Madsen: Anne Louise Hassing fylder 50

Foto: Hanne Juul
Badehotellets Therese Madsen runder i dag 50 år. Anne Louise Hassing kan se tilbage på en flot karriere med bl.a. to Bodil-priser.

Anne Louise Hassing fylder 50 år søndag den 17. september, men fejrede det lørdag med en stor privat fest.

-50 år er et stort tal. Det betyder, at man er halvvejs i livet, hvis da ellers får lov at blive 100, og at man er ved at blive rigtig voksen, siger hun til BILLED-BLADET.

Skuespilleren er i øjeblikket i gang med optagelser til TV 2's "Badehotellet", hvor hun igen spiller overfor Lars Ranthe som fru grosserer Madsen.

Foto: Mike Kollöffel, TV 2

Ida i "Krøniken"

Hassing blev uddannet fra Statens Teaterskole i 1997. Men hun filmdebuterede allerede i Nils Malmros' "Kærlighedens smerte" i 1992, og hun vandt både en Robert og en Bodil for bedste kvindelige hovedrolle. I 1999  fik hun igen en Bodil  - denne gang for sin præstation i Lars von Triers "Idioterne". Hun bragede for alvor igennem i perioden 2004-2007 som Ida i DR-dramaserien "Krøniken".

 

En præstation, der indbragte hende prisen som årets kvindelige TV-skuespiller i både 2004, 2005 og 2006.

I "Badehotellet" spiller hun endnu en markant kvinde, nemlig grosserer Madsens hustru, Therese Madsen, der ikke er bange for at sætte sig op imod sin dominerende mand.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden