Fredag, 11. november 2016 - af Lisbeth Grube

TILLYKKE: TV-darlingen Morten fylder 40 år

Peter Palland og Morten Jensen

Peter Palland og Morten Jensen

Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
Den ene halvdel af charmeduoen Morten og Peter fejrer sin 40-års fødselsdag i dag.

En særdeles populær TV-personlighed runder et skarpt hjørne. Morten Jensen, bedre kendt som den ene halvdel af det elskelige makkerpar Morten og Peter, fylder nemlig 40 år.

I år er det præcis 25 år siden, at hele Danmark første gang mødte de to charmerende venner med Downs syndrom. Morten Jensen og Peter Palland inviterede os i 1991 med ind i deres verden og præsenterede os for et unikt venskab.

De to gæve gutter delte ud af deres oplevelser og uimodståelige ”Morten og Peter-humor”, samtidig med at de serverede stof til eftertanke på livsbekræftende manér.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Stærkt venskab siden vuggestuen

Det er journalist Nick Horups fortjeneste, at vi danskere lærte Morten og Peter at kende. TV-succesen begyndte, da han skulle lave et TV-indslag om udviklingshæmmede børn, der dyrkede idræt.

Første TV-dokumentar hed ”Er jeg da helt gak mor?”, og herfra fik seerne fornøjelsen af at følge dem i flere udsendelser.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Peter, Nick og Morten

Peter, Nick og Morten

Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET

LÆS OGSÅ: Festlig dag hos TV 2: Fejrer 25-års jubilæum

28. september fyldte Peter 40 år, og nu er det så Mortens tur. Makkerparret har kendt hinanden siden vuggestuen, og venskabet er intakt. Også med TV-far Nick Horup, som de jævnligt taler med og snart skal mødes med til den årlige julefrokost.

Som Peter lige fra hjertet udtrykte det, da BILLED-BLADET interviewede de to venner i anledning af TV 2’s 25-års fødselsdag:

- Morten er min bedste ven, fordi vi holder sammen.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden