11. maj. 2015
Af Helle Skram de Fries

Tina Lund og Allan Nielsen bliver et år mere i Dubai

Tina Lund
Tina Lund og Allan Nielsen har valgt at blive i Dubai, hvor Tina Lund har en succesfuld karriere som rytter.
Foto: Birger Storm
Den talentfulde springrytter Tina Lund stortrives i De Forenede Arabiske Emirater og har, sammen med sin familie, besluttet at forlænge opholdet.

- Dubai er det bedste sted i verden, jeg kan være sammen med Louis og ride på samme tid, siger Tina Lund til BILLED-BLADET.

Og det er forklaringen på, at hun og manden Allan Nielsen har valgt at blive et år mere i Dubai sammen med deres lille søn Louis.

Den lille familie flyttede til Dubai for knap to år siden, og lille Louis holdt sidste år den 20. august sin to-års fødselsdag i Dubai.

Tina Lund udskyder hjemrejsen

Nu har Tina Lund og Allan Nielsen så besluttet at vente mindst endnu et år med at rykke hjem i Danmark.

- Jeg vinder rigtig meget og har solgt en del heste, plus jeg har fået gode kunder. Vi er glade for alle de nye venner, vi har fået. Vi håber, at en af Allans piger flytter med. Det bliver nok Emma, men det er dog ikke sikkert endnu, siger Tina Lund.

Emma er den mellemste af de tre døtre, Allan Nielsen har fra sit ægteskab med Rikkemai Nielsen.

Tina Lunds far bliver i Dubai

Den yngste datter Nana, der er glad for at ride, har tidligere boet hos Tina Lund og Allan Nielsen i Dubai.

Tina Lund far, Flemming Lund, bliver også i Dubai.

- Ja, min far bliver også et år mere, og det betyder meget, da han hjælper mig meget med Louis, siger Tina Lund, der lige nu er i Hamburg for at besøge sine venner håndboldspilleren Hans Lindberg og hans kone Jeanette Mackenhauer, der skal være forældre til august.

- Jeg skal se, hvor stor Jeanettes mave er blevet, og så besøger jeg samtidig min søster (storesøster, Charlotte, red.) og hendes søn.

LÆS MERE: Lykkelig Tina Lund har fået opfyldt sin drøm i Dubai

Læs mere om: