Fredag, 29. december 2017 - af Laura Dalgård Hansen

Tinkas juleeventyr sætter ny flot rekord

Tinkas Juleeventyr
Foto: TV2
Tinkas Juleeventyr sætter rekord. Over én million seere fulgte ”Tinkas Juleeventyr”, som er den højst vurderede TV 2-julekalender nogensinde.

December måned går på hæld, og det er dermed også tid til at gøre status på årets julekalendere. Og der er ingen tvivl om, at det er ”Tinkas Juleeventyr” på TV 2, som er den helt store højdespringer.  

Gennem hele december måned har julekalenderen ligget lunt i svinget hos seerne, og lige til det sidste fulgte tusindvis af julekalenderfans med, da menneskernes land og nissernes rige til sidst blev forenet.

Ugens mest sete program

Det 23. afsnit indtager med 1.416.000 seere topplaceringen over sidste uges mest sete programmer.

2.-6.-pladsen tilhører også den populære julekalender, som gennem december måned i gennemsnit har haft 1,1 millioner seere.

Men det tal er vel at mærke målt det tidspunkt på dagen, hvor det enkelte afsnit bliver vist for første gang. Genudsendelserne og visningerne på TV 2-play er således ikke medregnet.

En populær julekalender

De flotte tal betyder, at ”Tinkas Juleeventyr” er den mest sete julekalender på dansk tv siden 2011. Og det 23. afsnit - som blev fulgt af 1.416.000 – er det højeste seertal for et julekalenderafsnit siden 2008, skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

”Tinkas Juleeventyr” er ikke bare blevet fulgt af mange. Seerne har også vurderet julekalenderen rekordhøjt.

Det viser tal fra Kantar Gallups TV-panel, som vurderer TV-programmer på en skala fra 1-5, hvor 5 er det bedste.

Den gennemsnitlige vurdering af ”Tinkas Juleeventyr” er 4,3 og julekalenderen er således den højest vurderede TV 2-julekalender nogensinde. 

Se billeder fra årets julekalendere 2017 i galleriet herunder:

GALLERI: Årets julekalendere 2017

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden