4. okt. 2022
Af Majken Munk

Tog et vigtigt valg før Korpset: Det har givet pote for Kristian Bech

Kristian Bech
Kristian Bech
Foto: Mikael Rieck
For tv-vært Kristian Bech blev dag seks hans sidste i ”Korpset”. Undervejs har han fået en masse beskeder, der har rørt ham.

I TV 2-programmet ”Korpset” måtte Kristian Bech sande, at den ekstreme udfordring sluttede på sjettedagen.

Hele vejen igennem at programmet har været sendt på kanalen har tv-værten fået mange anerkendelser fra seere, der har kunnet spejle sig i ham.

Hvor er du sej

Kristian Bech er aspirant nummer 12 i “Korpset”, og han har hele tiden vist gode takter.

Det var på femtedagen, at han for alvor blev udfordret, men selv om han var ved at dejse om flere gange af væskemangel og udmattelse, kæmpede han sig videre.

Det har udløst flotte beskeder fra seerne.

- De første fire programmer var det generelt med: ”Hvor er du sej”. I program fem og seks modtog jeg lidt mere dybe beskeder fra folk, som enten har kunnet finde inspiration til at kunne kæmpe sig igennem, når man er langt ude, fortæller Kristian Bech.

Ærlig om det hårde

I det sjette program fortalte Kristian Bech også meget ærligt om, hvordan det knækkede ham, da han blev far for første gang og forholdet til moren ikke holdt.

- I program seks fortæller jeg om, at jeg stod alene med min datter, og jeg har fået beskeder om, hvor meget det har betydet for andre, der har stået i samme situationen, fortæller han videre.

For ham har det været helt fint at dele så personlige ting i programmet, og det har hans datter og datterens mor også haft det fint med.

- Det havde jeg det fint med. Jeg har udgivet en bog om mit eget liv, hvor jeg også er meget ærlig. Jeg tror ikke på, at man ikke kan være god til sit arbejde uden at have den personlige Kristian med. Jeg havde også snakket med min datter og hendes mor om det, og de var enige i, at det skulle jeg. Jeg har slet ikke noget problem med at være ærlig. Det er måske naivt, men man bliver gennemskuet, hvis ikke man er ærlig, fortæller han.

Rørt over beskeder

Det har betydet en hel del for tv-værten at få beskeder fra seerne, efter de har set programmet.

- Jeg bliver så rørt over det, og jeg bliver glad af det. Da jeg var med i ”Korpset”, spurgte jeg med mig selv, om jeg ville gøre det, selv om det ikke var på tv. Det blev jeg enig med mig selv om, at jeg ville, fortæller han og fortsætter:

- Men det ramte mig, at der er nogle, der skal se det her. Jeg skal stå til ansvar for det, jeg gør. Så er det dejligt, at folk har fanget mit budskab, og det kan betyde noget for andre. Jeg havde ikke tænkt, at det ville ske, fortæller han.

Læs mere om: