3. aug. 2015
Af af Maria Rode Olsen

Toppen af poppen-holdet sammen igen

Toppen af poppen 2015
Toppen af poppen 2015
Foto: Jeppe Michael Jensen
Femte sæson af "Toppen af poppen" får snart premiere på TV 2, og derfor blev hele kunstnerholdet med blandt andre Lars Lilholt, Sebastian og Oh Land samlet igen højt til tops - i Rundetårn.

Det nye "Toppen af poppen"-hold mødtes mandag i Rundetårn midt i København for at promovere den nye sæson.

Det var første gang siden optagelserne i Skagen i maj, at de syv kunstnere igen var samlet.

Lars Lilholt, Shaka Loveless, Stine Bramsen, Sebastian, Isam B, Oh Land og Mattias Kolstrup fra Dúné er de syv artister, vi kan høre fortolke hinandens største hits over syv søndage på TV 2.

Holdet tilbragte en intensiv uge sammen i musikkens tegn, hvor de alle blev udfordret kreativt og fortalte hinanden historierne bag de velkendte sange.

Lilholt: Toppen af Poppen en stor oplevelse

Programmet blev optaget over 10 dage i Skagen, hvor kunstnerne også fik rig mulighed for at lære hinanden bedre at kende - både når de optrådte for hinanden eller sammen tog ud for at opleve Skagen.

Sammen med de mange musikalske indslag fra kollegaerne, blev ”Toppen af poppen”-turen til en stor oplevelse for Lars Lilholt.

- De andre sangere er virkelig nogle spændende mennesker, og det var lidt som en lejrskole at være sammen med dem i 10 dage. Men det var også en stor oplevelse, og jeg kan mærke det ved, at det har siddet i mig bagefter, fortæller Lars Lilholt til BILLED-BLADET.

Den nye sæson af ”Toppen af poppen” får premiere på TV 2 søndag 16. august kl. 20:00.

På torsdag kan du læse meget mere om det poplære program i BILLED-BLADET.

Læs mere om: