Søndag, 15. oktober 2017 - af Liz Rørsig

Toppen af poppen mødes igen

Toppen af Poppen-holdet anno 2017: Karl William, Michael Falch, Aura, Dorthe Gerlach, Søren Huss, Caroline Henderson og Burhan G.
Toppen af Poppen-holdet anno 2017: Karl William, Michael Falch, Aura, Dorthe Gerlach, Søren Huss, Caroline Henderson og Burhan G.
Foto: Per Arnesen / TV 2
De syv musikere i denne sæson af ”Toppen af poppen” kigger tilbage på de mange store og rørende øjeblikke i Kerteminde i programmet, ”Toppen af poppen - Gensyn med vennerne”, som vises den 15. oktober 2017 klokken 20 på TV 2.

I TV 2-programmet ”Toppen af poppen - Gensyn med vennerne”, som vises den 15. oktober 2017 klokken 20, mindes Caroline Henderson, Dorthe Gerlach, Aura, Michael Falch, Søren Huss, Karl William og Burhan G de mange skønne musikalske stunder fra denne sæson.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Gensynet med vennerne foregår fire måneder efter TV-optagelserne i Kerteminde.

Søren Huss besøger Michael Falch i hans hjem og snakker om de mange oplevelser, mens Karl William er taget i studiet med Burhan G i København for at vende, hvad de har lært af programmet. '

Caroline Henderson, Dorthe Gerlach og Aura mødes på Hotel Nimb, hvor de taler om de mange sjove og rørende øjeblikke, og de får sig også nogle gode grin undervejs. 

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

- Vi havde en så hyggelig og skæg damedag. Vi fik også skålet i lidt champagne, og jeg havde taget fodboldpokalen med, så jeg kunne få en sjat champagne i den, fortæller Dorthe Gerlach til BILLED-BLADET.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden