Toppen af poppen: Sådan kom Medina videre efter svær tid

Foto: Mikael Rieck/TV 2
Søndag aften fortalte Medina ærligt om en svær tid i "Toppen af poppen". Nu fortæller den populære sangerinde, hvordan hun kom videre.

Søndag aften var det endelig blevet Medinas tur til at sidde for bordenden i ”Toppen af poppen”, og nogle af hendes mange populære hits blev fortolket på smukkeste vis af de andre kunstnere.

Men det var også en aften, hvor 36-årige Medina ærligt fortalte om en svær periode af sit liv.

Medina: Kun ens egen vilje viser vejen

I mange år har hun fået at vide, at hun ikke var god nok, og til sidst i en sådan grad, at hun selv troede på det.

Det kulminerede, da hun i 2016 fik en depression, men med god hjælp og kærlighed fandt hun igen glæden ved livet og musikken.

- Terapi…. NLP-træning, behandling for PTSD og en masse tro og kærlighed fra mine nærmeste, fortæller Medina til BILLED-BLADET om, hvordan hun kom videre. 

- Når nogen tager troen på sig selv fra én, så er der ikke andet for end at tage den lange vej op igen til troen igen. For hvis man ikke selv ønsker et godt liv for sig selv, er der ingen, der kan hjælpe dig derhen. Kun ens egen vilje viser vejen. 

Medina: En uforglemmelig oplevelse

Heldigvis fandt Medina igen glæden ved at lave musik, og det har man også kunnet mærke i ”Toppen af poppen”, hvor musikken har været i højsædet. Søndag aften var hun selv hovedperson, og det var en bevægende oplevelse.

- Det var magisk... Især Teitur gav mig en absolut uforglemmelig oplevelse derude i sandet sammen med alle de andre. Det hele rørte mig dybt, fortæller Medina.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

I BILLED-BLADET nr. 39, der udkommer på torsdag, kan du læse meget mere om den populære sangerinde.

Få et gensyn med nogle af de tidligere deltagere i "Toppen af poppen" i galleriet herunder. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden