Søndag, 27. oktober 2019 - af Karina Didriksen

Trine Pallesen: Sådan er jeg som mor

Trine Pallesen.

Trine Pallesen.

Foto: Kaspar Wenstrup
Skuespilleren Trine Pallesen fra TV 2-serien ”DNA” elsker at være mor til sønnen Sylvester og datteren Mathilde.

Trine Pallesen fik sit store tv-gennembrud med rollen som Gaby i ”Rejseholdet”, og i øjeblikket kan hun opleves som politiinspektøren Astrid Oxlev i TV 2’s krimiserie ”DNA”.

 

Privat er det rollen som mor til 17-årige Sylvester og Mathilde på 15 år, der er vigtigst for den 50-årige skuespiller.

– Jeg tror, jeg er en god mor – for det meste i hvert fald. Jeg er også det modsatte nogle gange, men jeg synes, jeg prøver at give dem frihed og samtidig også holde fast i dem og blive ved med at påvirke dem med det, jeg synes, er vigtigt i verden, fortæller Trine Pallesen til BILLED-BLADET.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

En bekymret mor

– Jeg synes ikke, at bekymringerne bliver mindre, når børnene er store, for så er der andre ting, man kan være bange for. Både det der sker ude i verden og i nattelivet. Som forælder kan man blive ved med at være ængstelig, så for mig handler det lidt om, at jeg skal prøve at lade være med at være det hele tiden, forklarer skuespilleren. 

Trine Pallesen blev skilt fra børnenes far, filmfotografen Bo Tengberg, i 2005, og han er i dag forlovet med landets statsminister, Mette Frederiksen.

I BILLED-BLADET nr. 43, der er på gaden nu, kan du læse et interview med Trine Pallesen, hvor hun fortæller mere om rollen som mor. 

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden