17. aug. 2020
Af Helle Skram de Fries

Trist nyhed: Silas Holst ikke med til premieren

Silas Holst.
Silas Holst.
Foto: Martin Høien
Musicalstjernen kommer ikke på scenen som Johnny Castle til premieren på Dirty Dancing.
Fredag 23. oktober er der premiere på genopsætningen af ”Dirty Dancing – The Muscial” i Musikhuset Aarhus. Det bliver uden Silas Holst i den mandlige hovedrolle som danselæreren Johnny Castle.
https://imgix.billedbladet.dk/_mho9490_1.jpg
Foto: Martin Høien
Silas Holst deltager nemlig i ”Vild med dans”, der kører på samme tidspunkt.

Skuffede fans

Der er der, forståelig nok, flere Silas Holst-fan, der er skuffede over. - Det forstår jeg udmærket. Inden 11. marts så min kalender fuldkommen perfekt ud. Da kunne jeg sagtens lave begge dele. Men coronaen rykkede alt rundt, så derfor er dette problem opstået, forklarer Silas Holst. - Den situation kunne ingen – hverken jeg eller arrangørerne af ”Dirty Dancing” eller ”Vild med dans” - forudse, uddyber musicalstjernen.

Ærgerlig situation

Situationen er ærgerlig, men ifølge Silas Holst er det ikke ualmindeligt, at man har en, der alternerer - altså en man deler rollen med. - Jeg er da ked af, hvis nogle er skuffede over, det ikke er mig, der er på scenen.

En dygtig overtager

- Men jeg kan forsikre, at Kim Ace, der spiller rollen de tre fredag, jeg ikke kan, er superdygtig. - Han har blandt andet spillet titelrollen i ”Tarzan - The Musical”. - Jeg har også fået at vide, at der er mulighed for at ombytte sin billet, hvis man alligevel helst vil se den med mig på scenen. Og så kan man jo ikke rigtig gøre det bedre, mener Silas Holst.

Ofret nattesøvnen

- Jeg har i tre uger ofret min nattesøvn, for at nå det hele med diverse prøver. Samme situation gør sig i øvrigt gældende med danseren Karina Frimodt. - Hun spiller rollen som Penny, men skal også deltage i ”Vild med dans” 2020, der har premiere 2. oktober.
https://imgix.billedbladet.dk/_mho9424.jpg
Foto: Martin Høien

Læs mere om: