Lørdag, 19. marts 2016 — af Lene Skriver Bak

Tryllekunstneren Matias vandt Danmark har talent

Matias på scenen i semifinalen.
Matias på scenen i semifinalen.
Arkivfoto: Lotta Lemche / TV 2
Det blev Matias, der sikrede sig sejren i finalen af ”Danmark har talent” og dermed kunne gå hjem med de 250.000 kroner.

”Danmark har talent” har fundet sin vinder, og selv om de fire dommere Peter Frödin, Nabiha, Cecilie Lassen og Jarl Friis Mikkelsen var placeret ved pulten som de plejer, kunne de kun påvirke resultatet med deres ord.

VIND ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADET
Deltag i afstemningen om kunstnerballets flotteste kjole og deltag samtidigt i udlodningen om 1 årsabonnement på BILLED-BLADET. Klik her og deltag GRATIS i afstemningen!

Det var nemlig udelukkende seernes sms-stemmer, der bestemte, hvem der skulle løbe med sejren og de 250.000 kroner, der følger med.

Og seerne valgte altså Matias efter en meget alsidig finale, hvor der også blev plads til en gæsteoptræden fra Rasmus Seebach.

- Jeg kan slet ikke sige noget, råbte Matias, da det stod klart, at det var ham, der var vinderen.

På trods af, at Matias trylleri kiksede en smule undervejs, imponerede  han altså danskerne mest af de seks finaleacts, mens det blev til en tredjeplads for klaverspillede William og lige-ved-og-næsten for Dynamic Duo, der blev nummer to.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden