Onsdag, 10. juni 2020 — af Karina Didriksen

TV 2 afslører detaljer om ny julekalender

"Tinka og kongespillet" på TV 2 i december 2019. 
"Tinka og kongespillet" på TV 2 i december 2019.
Foto: TV 2
I december 2021 kan danskerne glæde sig til en helt ny julekalender på TV 2, der står i naturvidenskabens tegn.

Hvert andet år sender TV 2 en helt ny julekalender, og næste gang bliver i december 2021.

Selv om der er længe til, så afslører tv-stationen allerede nu detaljer om den kommende julekalender, som bliver noget helt andet end historien om nissepigen Tinka.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Denne gang kommer naturvidenskaben til at være i centrum. I 2022 er det nemlig 100 år siden, at Niels Bohr modtog Nobelprisen i fysik, og jubilæumsåret bliver skudt i gang med en TV 2-julekalender i december.

En medrivende historie

Det er Niels Bohr Institutet på Københavns Universitet, som har taget initiativ til at gøre 2022 til et nationalt videnskabsår, og de samarbejder med Nordisk Film Production om at lave julekalenderen.

- På TV 2 har vi en stærk tradition for at lave julekalendere, der ikke kun samler familierne, men også fortæller historier, der engagerer. Med dette samarbejde kan vi både vise en skøn julekalender og være med til at sætte fokus på naturvidenskaben sammen med stærke partnere, siger TV 2’s fiktionschef Katrine Vogelsang til tv2.dk.

Forberedelserne til indspilningen af de 24 afsnit er allerede i gang, og danskerne kan se frem til en medrivende historie, der foregår i naturvidenskabens forunderlige verden.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden