Tirsdag, 28. september 2021 — af Laura Dalgård Hansen

TV 2 afslører: Hitprogram vender tilbage

Foto: TV 2
TV 2 Play-programmet Bachelor var så stor en succes, at der til næste år kommer en ny sæson.

Det var en stor seersucces, da TV 2 tidligere på året havde premiere på datingprogrammet ”Bachelor” på TV 2 Play.

Her var Casper Berthelsen tager til Grækenland i håbet om at finde den store kærlighed blandt en række skønne kvinder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Søger en ny bachelor

Senere i programmet overraskede TV 2 både seerne og deltagerne, da der pludselig kom endnu en bachelor med i programmet, nemlig Jaffer Janjooa.

Programmet var en kæmpe succes, og nu afslører tv-kanalen, at der komme endnu en sæson.

- 'Bachelor' var fantastisk populært og er et af de mest sete programmer på TV 2 PLAY nogensinde. To fandt kærligheden til hinanden, stærke følelser var i spil, og gode venskaber blev skabt. Vi kan med det høje seerengagement konstatere, at danskerne lod sig rive med på kærlighedsrejsen fra begyndelsen og frem til den allersidste roseceremoni. Tv er stærkest, når det giver anledning til, at vi taler med hinanden om det, vi ser, har en mening om indholdet og spejler os i det, vi oplever. Det viste 'Bachelor' med alt tydelighed, at formatet kunne, siger Sune Roland, indholdschef på TV 2 PLAY og TV 2 ZULU, i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Vi skal selvfølgelig derfor give danskerne en ny sæson af 'Bachelor', og vi begynder castingen allerede nu. Vi søger nu en ny bachelor, hvorefter castingen af kærlighedssøgende kvinder bliver sat i gang, og vi glæder os til at kunne dele meget mere 'Bachelor' med resten af Danmark i 2022.

For at kunne komme i spil som bachelor i den nye sæson af programmet, skal man være en single mand mellem 25 og 35 år, og man skal have lyst til at date 20 fantastiske kvinder i eventyrlige og romantiske omgivelser.

Sæson 2 af programmet bliver optaget i januar 2022.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden