Fredag, 17. februar 2023 — af Caroline Andersen

TV 2 afslører hvor X Factor-finalen skal afholdes: Derfor er det i denne overraskende by

Thomas Blachman, Kwamie Liv og Simon Kvamm udgør dommertrioen i X Factor 2023.
Thomas Blachman, Kwamie Liv og Simon Kvamm udgør dommertrioen i X Factor 2023.
Foto: Kaspar Wenstrup
I aften er det første liveshow i årets sæson af “X Factor” løbet over skærmen. Men nu er det også offentliggjort, hvor den store finale skal afholdes henne.

“X Factor”-finalen har tidligere løbet af stablen i både Boxen i Herning, Forum Horsens og i Parken i København. 

Men i år er den store finale flyttet til at finalen afholdes i Arena Randers i Randers C fredag d. 31. marts 2023. Det er første gang siden 2019 at ’X Factor’ rykker ud af de vante studier i Brøndby, og flytter finaleshowet til Jylland.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi glæder os helt vildt meget til at flytte ’X Factor’-finalen ud i landet igen. De sidste tre år har Corona-pandemien haft indflydelse på vores planer for finalen, men nu kan vi endelig igen planlægge en kæmpe finale, hvor vi sammen med en masse danskere kan sætte et flot og festligt punktum for en forrygende ’X Factor’-sæson. Mere end en million danskere har fulgt ’X Factor’ uge for uge, og hvor er det er bare fedt, at vi nu kan give dem der har lyst mulighed for at være med til finalen, siger Dorte Borregaard, underholdningsredaktør på TV 2.

Årets ’X Factor’-finalister kommer til at optræde foran mere end 3500 publikummer i Arena Randers. Billetterne kan købes hos Ticketmaster.dk fra fredag 17. februar.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden