23. feb. 2023
Af Laura Dalgård Hansen

TV 2 afslører vild nyhed om X Factor-finalen

Sofie Linde
Sofie Linde
Foto: Martin Høien
Finalen af årets "X Factor" skal holdes i Arena Randers, og der er skidt nyt til dem, der drømmer om at se showet live.

De seneste år er ”X Factor”-finalerne blevet sendt fra studierne i Brøndby, hvor de øvrige liveshows også bliver optaget, men til årets finale bliver det anderledes.

Det storslåede show skal nemlig sendes direkte fra Arena Randers – det blev afsløret i fredags.

Og nu kan TV 2 så afsløre en vild nyhed, for det tog kun godt tre døgn at sælge de mere end 3500 billetter til den kommende ”X Factor”-finale, hvor tre solister eller grupper skal kæmpe om sejren.

- Nu glæder vi os bare endnu mere til en kæmpe finalefest. Det er virkelig fedt, at så mange danskere har lyst til at se og feste med, og det bekræfter os i, at 'X Factor' i høj grad stadig er et relevant og levende program, som danskerne deler og samles om. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at skabe en flot og festlig finale - både for de mange, der har købt billet til Arena Randers, men selvfølgelig også for vores mange seere rundt omkring i stuerne, siger underholdningsredaktør på TV 2 Dorte Borregaard i en pressemeddelelse.

"X Factor"-finalen i Randers Arena bliver i øvrigt den sidste med Sofie Linde i spidsen, for hun stopper som vært på programmet efter denne sæson.

Læs mere om: