14. dec. 2013
Af dkeditorial

TV 2 dropper flere kendte tv-værter

https://imgix.billedbladet.dk/lost_media/35854.jpg
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Både Bubber og Pelle Hvenegaard stopper på tv-stationen, der også lukker Live fra Bremen.

I 23 år har danskerne stort set hvert år år kunnet følger Bubber på TV 2 - enten i hans badekar, sammen med BS. Christiansen eller i programmet "Danmark - ifølge Bubber".

Det er slut nu. TV 2 har valgt ikke at forlænge kontrakten med den ellers populære tv-vært, skriver BT.

– Hvad skete der lige der? Jeg har prøvet at blive fyret mange gange, men jeg har kæmpet mig op hele tiden. Jeg har ikke fået noget forærende, sådan som mange måske tror. Der er ikke noget mere forkert, siger Bubber til avisen.

Flere populære programmer lukker

Men Bubber er ikke den eneste tv-vært, hvis program ikke fortsætter. Også Pelle Hvenegaard, der er vært på Dagens mand, står snart uden værtsjob, da kanalen også lukker for dette program.

Det samme sker for det ellers meget populære fredagsunderholdningsprogram Live fra Bremen, der er blevet sendt mellem de to Vild med dans-blokke.

– Det har været rigtig gode programmer, der har kørt i rigtig lang tid. Men som led i at dreje TV2 i en ny retning, har vi alt oppe at vende og vurderer, om programmerne skal fortsætte, eller vi skal finde på noget andet, siger Lotte Lindegaard, TV 2's nye kanalchef, til BT.

Læs mere om: