Onsdag, 28. september 2022 - af af

TV 2-korrespondent Steffen Jensen fik posttraumatisk stress: Sådan har han det i dag

Steffen Jensen

Steffen Jensen

Foto: Hanne Juul
Den garvede korrespondent har lavet reportager fra mere end 25 krige - og det har sat sine spor på hans mentale helbred.

Foran kameraet rapporterer den 66-årige korrespondent Steffen Jensen sagligt og forståeligt fra krigszoner i mellemøsten, mens han er omkringet af tragiske menneskeskæbner og ødelæggelser.

Steffen Jensen har været fastansat hos TV 2 siden 1988 og har siden rapporteret fra mellem 25-30 krige. 

De mange ophold i krigsramte områder har sat sine spor på Steffen Jensens mentale helbred, og i mange år har han levet med diagnosen posttraumatisk stress som følge af sine oplevelser. 

I forbindelse med Steffen Jensens optræden i TV 2-programmet "Min skjulte smerte", som havde premiere her til aften på TV 2, har BILLED-BLADET besøgt ham i langt mere fredelige omgivelser - nemlig i hans og hustruen Lulis hjem i Tranekær på Langeland.

I det hyggelige hjem åbner han op om nogle af de tanker, der hjemsøger ham fra de mange rejser.

- Lige når jeg er ved at falde i søvn, vågner jeg med et spjæt og ser billeder af børn, der er invaliderede af krigen. Så kan jeg ikke falde i søvn og sidder tit oppe til klokken fem-seks om morgenen, fortæller Steffen Jensen til BILLED-BLADET.

På en mere glædelig note fortæller den erfarne journalist også om planerne for hans fremtid - som både ham og hustruen håber vil byde på nogle børnebørn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Læs hele det store interview med Steffen Jensen i denne uges udgave af BILLED-BLADET.
  Programmet "Min skjulte smerte" havde premiere på TV 2 her til aften, og kan også ses lige nu på TV 2 Play.

 

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden