Lørdag, 1. oktober 2022 — af af

TV 2-korrespondent Steffen Jensen lever med posttraumatisk stress: Det ønsker jeg for min fremtid

Steffen Jensen
Steffen Jensen
Foto: Hanne Juul
Efter at have arbejdet som korrepondent i krigszoner i Mellemøsten i årtier, har Steffen Jensen udviklet posttraumatisk stress. Nu fortæller han, hvad han drømmer om skal ske i de næste år af hans liv
Den garvede TV 2-korrespondent Steffen Jensen har lavet reportager fra mere end 25 krige - og det har haft betydning for hans mentale helbred.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Med livet som indsats har han i mange år været vidne til tragiske menneskeskæbner og ødelagte byer, og til sidst påvirkede de mange svære oplevelser ham i sådan en grad, at han udviklede posttraumatisk stress. - Du skal jo gå direkte mod al sund fornuft. Når der bliver skudt og smidt bomber, fortæller din krop dig klart, at du skal søge væk. Men vi skal så tæt på som muligt, fortæller Steffen Jensen til BILLED-BLADET. Da vi møder ham, er det dog under langt mere rolige og trygge forhold - nemlig i hans og hustruen Leahs hyggelige hjem i Tranekær på Langeland. Her fortæller Steffen Jensen, som i dag fortsat arbejder for TV 2 og desuden skriver bøger, fotograferer og holder foredrag, hvad hans planer er for den nærmeste fremtid. Om en måned tager han til Israel for at dække valget i november, men derefter er planen, at han vil gå på pension. - Med mulighed for fortsat at lave noget freelance, lyder det fra den erfarne journalist.
Også privat er der planer og drømme for Steffen Jensens fremtid, som han blandt andet håber vil byde på nogle børnebørn. Læs hele det store interview med Steffen Jensen i denne uges udgave af BILLED-BLADET.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden