Fredag, 28. oktober 2022 — af Karina Didriksen

TV 2 med trist melding om Vild med dans - Knæk Cancer: Vi er meget kede af det

Dommere i "Vild med dans" 2022.
Dommere i "Vild med dans" 2022.
Foto: Hanne Juul
Fredag aften skulle der have været tre Knæk Cancer-dansere med i ”Vild med dans” på Det Kongelige Teater, men nu kommer TV 2 med en trist melding.

Der er lagt op til en rørende og festlig aften i ”Vild med dans – Knæk Cancer” på Det Kongelige Teater fredag den 28. oktober, hvor der skal samles penge ind til et godt formål.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men nu kommer TV 2 med en trist melding, der kommer til at medføre en ændring i aftenens program.

Det var meningen, at der som altid skulle være tre Knæk Cancer-dansere med i programmet – danskere, som har kræft tæt inde på livet, og som i år skulle danse med de tre ”Vild med dans”-stjerner Mille Funk, Karina Frimodt og Martin Parnov Reichhardt.

Meget kede af det

Desværre har Karina Frimodts kræftsyge dansepartner Donald La Verne Smith nu ikke længere mulighed for at medvirke i programmet.

- Donalds helbredsmæssige situation er blevet forværret, og han er derfor ikke blandt de tre Knæk Cancer-dansere i aften, når vi sender vores særudgave af ”Vild med dans” direkte fra Det Kongelige Teater, siger TV 2-redaktør Thomas Strøbech og fortsætter:

- Vi er meget kede af, at han ikke får mulighed for at gennemføre sin dans med Karina, for vi ved, at han ligesom os, havde set meget frem til denne aften. Vi sender de varmeste tanker til Donald og hans familie, og vil meget gerne sige Donald en stor tak for, at han havde mod på at tage danseudfordringen op i en vigtig sags tjeneste.

Foto: TV 2

Ramt af kræft to gange

57-årige Donald La Verne Smith har tidligere været ramt af testikelkræft og erklæret rask, men for et år siden fik han konstateret bugspytkirtelkræft og er nu terminal.

Han fik at vide, at han kun havde nogle måneder at leve i, men han gav ikke op og har lige løbet et halvmaraton. Han glædede sig også til at deltage i ”Vild med dans - Knæk Cancer”, men desværre får han nu ikke sin drøm opfyldt om at danse på scenen med Karina Frimodt.

I anden del af fredagens show er det derfor ikke tre, men kun to Knæk Cancer-dansere, Casper og Stine, som seerne får at se på scenen, når de danser for at samle penge ind til Knæk Cancer.

Der er nu fire par tilbage i konkurrencen. De skal ud over deres individuelle dans også ud i en fælles Wienervals. Ingen par ryger ud i aften.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden