TV 2 overrasker: Vil lave Årgang 2020

Stephanie, Christian og Rachel fra "Årgang 0".

Stephanie, Christian og Rachel fra "Årgang 0".

Foto: Camilla Hey / TV 2
"Årgang 0" har været en kæmpesucces og nu søger TV 2 nye familier til "Årgang 2020".

Siden 2000 har vi på TV 2 kunnet følge blandt andre Stephanie og Rachel i deres færden i det populære program "Årgang 0".

Fem familier lukkede TV-seerne ind i deres liv og hverdag, og siden har vi været med på sidelinjen til op- og nedture i de oprindelige familiers og de senere tilkomne familiers liv.

Med dette års afsluttende programmer er "Årgang 0" kommet til sin slutning, og vi skal sige farvel til Rachel, Stephanie, Christian og deres familier.

TV 2 vil begynde forfra

Selv om det er slut med at følge de unge mennesker fra "Årgang 0", behøver det ikke være slut med at være med på sidelinjen til almindelige familiers liv.

TV 2 søger nemlig lige nu medvirkende til serien "Årgang 2020". 

Interesserede vordende forældre skal have termin i de første tre måneder af 2020 og være villig til at dele ud af både det gode og det knap så sjove i livet, forklarer TV 2-redaktør Mette Heiberg.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- Man skal have lysten og den generøsitet, at man inviterer os allesammen indenfor til det hele. 'Årgang 0' lever af, at man er ærlig og tør at åbne sit liv, uanset hvad det så end måtte byde på, siger redaktøren.

Det behøver ikke kun at være traditionelle familier med far og mor, der melder sig.

Der findes hele 37 forskellige familieformer i dag, og programmet vil gerne være med til at afspejle, at der findes forskellige måder at være forælder på, oplyser TV 2.

Se eller gense skønne billeder fra "Årgang 0" her:

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden