1. sep. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

TV 2-reporter besvimede i Frankrig

Michael Stærke
Michael Stærke
Foto: Peter Grosen
TV 2's "Tour de France"-reporter har fået skrammer i ansigtet, efter han mandag aften besvimede.

I disse uger har TV 2 mange værter og reportere i Frankrig for at dække årets ”Tour de France”, som blev trådt i gang i weekenden.

Blandt dem er Michael Stærke, som gennem mange år har været med til at dække det legendariske cykelløb, men når han den kommende tid toner frem på skærmen, bliver det med et forslået ansigt.

Har prøvet det før

Mandag aften fik Michael Stærke sig nemlig en forskrækkelse, da han pludselig besvimede og som følge deraf fik skrammer i ansigtet.

- Jeg har prøvet det to gange tidligere for mange år siden, og jeg er besvimet en enkelt gang for 20 år siden, så jeg kendte godt signalerne. Da jeg ikke havde travlt, valgte jeg at sætte mig på en trappe. Men da jeg igen følte mig klar til at gå videre, havde jeg pludselig svært ved at fokusere, og så kan jeg ikke rigtig huske mere, indtil tre-fire ambulancefolk rusker i mig, fortæller Michael Stærke til TV 2 Sport.

Reddet af mundbind

Michael Stærke måtte efterfølgende en tur på hospitalet og gennem en række undersøgelser, inden han blev udskrevet igen samme aften.

- Jeg var selvfølgelig lidt spændt på, hvordan det ville gå i nat, men jeg sov fint, og jeg har det super godt dagen derpå. Jeg har lidt hudafskrabninger, og det svier lidt, og det kan selvfølgelig ses i ansigtet, men det er også det værste. Rent TV-mæssigt kan man næsten sige, coronasituationen redder mig lidt, fordi jeg kan stå med mundbind, der dækker det værste, lyder det optimistisk fra Michael Stærke.

Klik her og se, hvordan Michael Stærke ser ud, efter han besvimede.

Årets ”Tour de France” slutter den 20. september.

Læs mere om: