Tirsdag, 4. juni 2013 - af Hanne Rask

TV 2 satser stort på drama-serie om 1920'erne

Badehotellet
Badehotellet
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Der står et stærkt hold i spidsen for TV 2s nye dramaserie Badehotellet, der starter optagelser i næste uge

Det bliver et stærkt hold af skuespillere, der skal bringe intriger og klasseforskelle på banen, når TV2 i næste uge starter optagelser af deres kommende store satsning ”Badehotellet”.

Vi er tilbage i 1920´erne, hvor drama med elementer af komedie udspiller sig på Andersens badehotel i yderste klit ved Vesterhavet. År efter år indtager fine gæster fra København det samme hotel, de samme værelser og det samme bord i spisesalen, når de holder ferie på det lille strand hotel, hvor søde piger fra egnen varter op.

Blandt spillerne ses Ole Thestrup, Anne Louise Hassing, Annette Støvelbæk, Bodil Jørgensen, Waage Sandø, Birthe Neuman, Cecilie Stenspil og flere andre. Andersens Badehotel er allerede nu at finde som kulisser i Risby studierne i Albertslund syd for København. Også kunstige klitter er at finde i Risby studierne, mens udendørsoptagelser finder sted i det vestlige Nordjylland

Seriens forfattere er duoen bag både Krøniken, Taxa og Lykke, Stig Thorsboe og Hanna Lundblad.  Og TV2 håber på så fin en modtagelse hos seerne, at der bliver basis for flere sæsoner af TV-serien, der får premiere i løbet af 2014.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden